De sieraden die we dragen zijn meer dan accessoires – ze maken onderdeel uit van wie we zijn. Iedereen heeft een unieke stijl en hoe je je sieraden draagt.
We vroegen Ruth, Esther en Denise of we foto’s mochten maken van hun unieke combinaties.

Denise

Denise heeft veel verschillende sieraden van ons, die ze draagt in allerlei unieke combinaties, ze draagt het liefst of al haar sieraden zilver of in goud. Omdat Denise haar oorbellen graag a-symmetrisch draagt koopt zij ze graag per stuk en slaagt ze ook goed op onze sample sales. Hier verkopen we vaak enkele stuks en samples en kun je de mooiste one of a kind combinaties scoren.

De earring bird hoop is een echte favoriet, deze heb ik van mijn vriendinnen gekregen voor mijn verjaardag maar ik geef ook zelf graag sieraden aan mijn vriendinnen cadeau. Ik vind de sieraden van Charlotte heel subtiel maar die je door de combinaties makkelijk ook wat stoerder kan dragen. Mijn nieuwste ring is de fearless black mirror en dat is een meer uitgesproken ring met die grote zwarte onyx.

Ruth

Ruth maakt er een echte earparty van! Ze draagt onze earring pluto en earring ball in combinatie met wat samples en haar eigen sieraden. Ruth draagt altijd sieraden en houdt een oormix vaak ook een tijdje in, ik haal mijn oorbellen er niet uit voor ik ga slapen ook al weet ik dat dat beter is voor het behoud van de vergulde laag. Ringen en kettingen doe ik wel altijd af.

Mijn favorieten zijn de earrings moon deze draag ik echter alleen bij speciale gelegenheden, mijn moeder noemde mij altijd moon. Zo draag ik ook een klein half maantje van Charlotte in mijn rechteroor om zo mijn moeder altijd symbolisch bij mij te dragen. Ik ben groot fan van de sieraden van Charlotte, ze zijn betaalbaar en je kunt ze goed combineren, nu draag ik er bijvoorbeeld ook de gouden mattenklopper-ring bij van mijn moeder. Ook vind ik het leuk om veel verschillende stijlen ringen bij elkaar te dragen. Sieraden hebben voor mij een emotionele waarde, zo zit achter veel ringen zit een mooi verhaal of heb ik van dierbare gekregen.

Esther

Esther heeft door de jaren heen flink wat sieraden van Charlotte verzamelt en gekregen. Ze draagt ze nog steeds allemaal en maakt zo steeds nieuwe combinaties.
Een paar jaar geleden kreeg ik van mijn vriendinnen de necklace Alphabet met de letter E, ze hadden er door Charlotte een klein sterretje bij laten hangen zodat het samen symbool stond voor mijn naam Esther. Deze draag ik nog altijd graag.

Ik draag altijd sieraden, een mix van alles, oorbellen en ringen. Zo maak ik het een beetje eigen. Mijn ringen heb ik gekregen van mijn vriend en dochter en mix ik graag met de ring shine met de groene steen.

Ik vind het extra leuk dat Charlotte een Rotterdamse ontwerpster is, ik geef het daarom ook graag cadeau. Ik heb het pas nog gegeven aan een paar Zwitserse vriendinnen, die zijn nu ook fan en hebben onlangs de Blickfang bezocht in Zwitserland.

Ik vind de winkel op de Hoogstraat een fijne plek waar je goed geholpen wordt, ik ga daar graag heen voor cadeau’s. De drempel is niet te hoog, je wordt goed geholpen en cadeaus worden altijd mooi ingepakt.

Copyright Charlotte Wooning

Credit cardiDEALBancontactPayPalSOFORT Banking