lock down- shoppen kan wel online!

Totaal verrast zoals heel Nederland, gingen we de laatste week voor de kerst verplicht dicht.
Onze winkel is dan wel gesloten, maar ons atelier is gewoon open. We doen geen pick-up meer helaas maar we verzenden alle web-orders met zorg en zo snel mogelijk.

Hieronder een overzicht van de meest gestelde vragen;

 

  • Ik heb een order geplaatst om op te halen in de winkel, hoe moet dat nu?

Je kunt je order ophalen in de winkel zodra we weer open mogen of je kunt ons mailen op [email protected] zodat we je order alsnog kunnen verzenden.

 

  • Ik wil mijn order toch graag laten versturen, kan dat?

Ja dat kan! Stuur een email met je ordernummer, met verzoek tot verzenden. Je krijgt dan een betaallink voor de extra verzendkosten.

 

  • Ik wil graag iets laten maken?

We kunnen helaas tot na de lock-down geen fysieke afspraken maken voor custom made orders. Wil je toch samen met mij zitten? Dan doen we dat met een digitale afspraak, die maak je hier: https://calendly.com/charlottewooning/online-meeting

 

  • Ik heb iets gekocht maar wil het ruilen.

Dat kan! Stuur het sieraad naar ons op, of doe het in de brievenbus met een begeleidende brief wat je dan wil ruilen of retourneren. Ivm de corona lockdown is ruilen tot 60 dagen na aankoop toegestaan.

 

  • Mijn sieraad is stuk / gebroken

Stuur het sieraad naar ons op, of doe het in de brievenbus met een begeleidende brief met je gegevens. Ivm de corona lockdown is het onduidelijk wanneer een reparatie klaar zal zijn. Je krijgt wel bericht dat we de reparatie goed ontvangen hebben. Daarna krijg je bericht als het sieraad klaar is.

  • Wil je iets kopen maar twijfel je over de maat of kleur? Of twijfels over wat te kiezen?

Probeer de try&buy box, hiermee kun je 5 sieraden kiezen om thuis op je gemak te passen. Wat je niet wenst te houden stuur je gemakkelijk terug, je betaald na afloop alleen voor wat je hebt gehouden.
Je besteld de try&buy box hier

 

 

Heb je nog een vraag? Stuur een email dan komen we zo snel mogelijk bij je terug!

[email protected]

 

We zullen soms niet in staat zijn om direct een email te beantwoorden. We doen ons uiterste best om iedereen zo snel mogelijk en naar alle tevredenheid te helpen.

 

Bedankt voor jullie bestellingen, jullie begrip & vertrouwen.

Stay safe deze lockdown!

Lieve groeten

Charlotte & team

 

Retour adres:

Delftsestraat 17B

3013 AC Rotterdam

 

 

 

Copyright Charlotte Wooning

Credit cardiDEALBancontactPayPalSOFORT Banking